Findie är utnämnt till en av Sveriges främsta unga affärsidéer

FINDIE 
För tredje året i rad utser tidningen Företagaren, Sveriges 103 mest lovande unga företagare. Tidigare i veckan presenterades årets lista och Findie finns med på den.

Findie – Uppmärksammas för bredd & innovation 

Syftet med listan är att synliggöra unga företagare från hela landet mellan 18-30 år. Man vill visa på den bredd, innovation och mångfald som finns bland dessa unga entreprenörer och företagsidéer. Findie är ett utav de bolag som platsat på listan.

Findie - Alisa Stevanovic, VD för Findie.
Alisa Stevanovic, VD för Findie.

– Väldigt roligt med ytterligare ett bevis på att vårt arbete med digitalisering av HoReCa-branschen är rätt i tiden och att vi uppmärksammas för det. Vi brinner verkligen för att skapa resultat, förenkla och förbättra branschen genom att tillvarata teknik som finns därute. Jag vill utbringa ett stort tack till alla som stöttar Findie längs resans väg och nominerade oss till denna lista, säger VD:n Alisa Stevanovic.

Hur listan tas fram enligt Företagarna:

Tidningen Företagaren publicerar för tredje året i rad topplistan ”103 unga idéer” – en sammanställning med unga (max 30 år), nytänkande entreprenörer. Syftet är att lyfta fram företagare som tack vare sitt entreprenörskap bidrar till utveckling, mångfald och välfärd. Många av dessa företagare befinner sig i ett startskede av sin verksamhet och i urvalsprocessen lägger vi därför större vikt vid idéerna och drivkraften än den senaste årsredovisningen. Listan speglar den mångfald av entreprenörskap som finns i hela landet – och 103-listan inkluderar kandidater från samtliga län. Urvalet till listan görs i nära samarbete med Företagarnas regionkontor, Företagarnas unga nätverk, Ung Företagsamhet, inkubatorer och startuppmiljöer i hela landet. Listan presenteras av organisationen Företagarna i samarbete med Spoon Publishing.

Se hela listan här.