GD Mood – Salladsbar öppnar i Saluhallen Slakteriet

GD MOOD VÄSTERÅS
Fredagen den 11 maj får restaurang-Västerås ett nytt tillskott! Näst på tur är salladsstället inspirerat av mellanöstern: GD Mood. Restaurangen kommer att drivas utav Harout Kassbar och Mona El-awad som är välkända ansikten från restaurangbranschen i Västerås.

GD Mood.
Harout Kassbar och Mona El-awad som kommer att driva GD Mood.

GD Mood: Unika sallader inspirerade av mellanöstern

– Hos oss kommer du att hitta olika typer av sallader som är väldigt unika. Vi har tänkt igenom allt ifrån krydda och ingredienser till hur salladernas upplägg på tallriken kommer att se ut. Man kan säga att varje sallad är ett konstverk som serveras på en träbräda, påpekar Mona.

Saluhallen Slakteriet – ett självklart val!

– Det var inget snack om saken när vi såg möjligheten med att bedriva vår verksamhet i Saluhallen Slakteriet. Det var ett självklart val för oss eftersom vi älskar atmosfären och konceptet. Jag och Mona är själva stamgäster till Saluhallen. Under ett besök så fick vi tanken om att öppna en restaurang härinne, berättar Harout.

GD Mood
Ett exempel på hur en sallad kan se ut hos GD Mood.

Färska råvaror och smakrika såser

– Vi kommer att tillaga våra egna såser till salladerna som är blandade med kryddor från mellanöstern. Dessutom, något vi vill fokusera på är att alltid erbjuda färska ostar och kött i salladerna. Som pricken över i:et kommer vi  i framtiden att servera en traditionell efterrätt kallad Baklawa, också från Mellanöstern. Varmt välkomna till vår öppning den 11:e maj för att avnjuta unika sallader som du sent kommer att glömma, avslutar Harout.