Hamburgerälskare – SE HIT! Rob’s burger öppnar snart i Västerås

Rob’s burger Västerås
Burgarhaken i Västerås blir allt fler och nästa ställe som öppnar inom en snar framtid är Rob’s burger. Personerna bakom detta koncept är Robin Markos som passionerat har arbetat fram detta tillsammans med sin pappa, Gabriel Markos. Båda har en hel del erfarenheter från restaurangvärlden i bagaget och ska nu äntra marknaden med hamburgerrestaurangen Rob’s burger.

Högrevsburgare i sitt essé hos Rob’s burger

– Konceptet med Rob´s burger har funnits i mina tankar ett bra tag och jag har alltid drömt om att öppna ett hamburgerhak. Hamburgare, speciellt de som är baserade på högrev, har blivit väldigt omtyckta hos många människor – däribland av mig själv. Därför har jag själv valt att ta fram ett eget recept på de bästa burgarna. När vi bakom Rob’s burger såg möjligheten med att öppna en restaurang här på Lillåudden, var det ett självklart val för oss berättar Robin.

Rob's burger i Västerås. Rob's burger
Robin Markos som startar upp Rob’s Burger i Västerås.

Tillagning och servering i fokus

– Alla koncept som finns på marknaden skiljer sig väldigt mycket ifrån varandra. Tittar vi till exempel på pizzerior då finns det väldigt många restauranger med en samma typ av pizzor  på menyn. De avgörande faktorerna är hur man tillagar och serverar den. Samma skillnad om man jämför med burgarhak gäller hos oss. Vi kommer att servera högrevsburgare och nischerna för vår restaurang är våra processer med tillagning, servering och bemötande mot våra gäster. Det är ett vinnande koncept säger Robin.

Västerås restaurangliv växer

– Jag ser detta som något positivt. Konkurrensen blir högre och det finns många fördelar, speciellt för gäster. Man får möjligheten till ett väldigt stort och varierande utbud. Detta gynnar i sin tur Västerås, personer i andra städer börjar se detta som en stad att åka till för att uppleva högkvalitativa smakupplevelser påpekar Robin.

Rob's burger i Västerås. Rob's burger
Rob’s burger i Västerås.
Rob’s burger välkomnar gäster till premiären

–  När vi väl har öppnat kommer du kunna att njuta av våra fantastiska burgare, oslagbara desserter och få ordentliga smakupplevelser hos oss. Varmt välkommen till oss på Rob’s burger.

Ett besök kanske leder till upptäckten av ett nytt stammishak att besöka, om och om igen avslutar Robin.