Malin hade ätartävling hos Sushi Heaven Västerås

Sushi Heaven Västerås är favoritrestaurangen för Malin Hedfors. Här har hon har haft sushi-ätartävling och är störtförtjust i deras ris. Findie har intervjuat henne och tagit reda på alla detaljer, inklusive hennes bästa Sushi Heaven-hack.

Vem är du?

– Jag är 31 år gammal och uppväxt i Västerås. Jag jobbar som polis och tränar bandy på elitnivå. Jag tycker även om att styrketräna och tävla i fitness, berättar Malin.

Malin Hedfors
Malin Hedfors är veckans stammis hos Sushi Heaven Västerås.

Provat all Sushi i hela Västerås

För 7-8 år sedan åt Malin mycket Sushi. Det var en lunch på en Sushibuffé som hon åt något dåligt och blev sjuk därefter. Hennes Sushi-vana tog tvärstopp och kunde inte se Sushi på flera år. Efter 5 år vågade hon prova igen och testade därför all Sushi i Västerås. Det var då hon kom fram till att Sushi Heaven serverar den bästa.

”Jag kunde inte se Sushi på fem år efter incidenten”.

Varför är Sushi Heaven Västerås Sushi-himlen?

– Hur de formar riset! Kockarna är grymt duktiga på att få riset luftigt, vilket formar bitarna väldigt bra. Tidigare trodde jag aldrig att det skulle spela någon roll, men nu har jag insett hur viktigt kunskapen om riset är. Personalen är också väldigt trevlig och det är roligt att utveckla en relation till dem, menar Malin.

Sushi Heaven Västerås
Sushi Heaven kan sitt ris enligt Malin Hedfors.

Hur ofta äter du här?

– Minst en gång i veckan. När jag väl äter ute så äter jag alltid här. Mestadels blir det takeaway då min sambo inte är förtjust i Sushi. Det är därför Sushi är så bra också, eftersom maten äts kall. Då kan jag köpa Sushin här och sen något annat till honom, skrattar Malin.

Malin berättar även att hennes favoriträtt är Fotomaki Roll, då hon gillar laxen och den knapriga gurkan. Hennes tips är även att ta mycket av wasabin, då den förstärker matupplevelsen.

“Mitt Sushi Heaven-hack är att inte vara rädd för wasabin, deras är supergod”.

Ätar-tävling: ett oförglömligt minne

Malin avslutar även intervjun med att berätta om hennes bästa minne med Sushi Heaven.

– En gång bestämde jag och en kollega oss för att ha en Sushi-ätartävling. Vi beställde massor med bitar och tävlade om vem som kunde äta flest. Jag fick i mig 20 stycken och vann storslaget, avslutar Malin och skrattar.

Glöm inte att spana in Sushi Heaven på Findie.se eller läsa krögarstoryn om en av ägarna Tolga Ilhan!

 

Inga kommentarer ännu...

Tyck till!

Your email address will not be published.