Nysatsning: Mexikansk mat och drinkar på Konserthusterassen

KONSERTHUSTERASSEN
Maj bjuder på härlig sommarvärme i lilla landet lagom detta år. Äntligen kan man spenderar dagarna med något kallt att dricka ute i solen runtom på alla uteserveringar i Västerås. Det vi kan avslöja är att vi väntar tillskott på samma front. Konserthusterassen gör en satsning med ny utservering där mexikansk mat och drinkar kommer att serveras. Vi träffade Joacim Braunander som är Social Media Manger på Best Western Plus i Västerås för att ta reda på detaljerna.

Mexikanskt och drinkar på Konserthusterassen

– Vi har ett samarbete inom koncernen tillsammans med Konserthusterrassen där vi skräddarsyr och plockar med oss det bästa från våra två koncept: SkyBar och Lobbybaren Mexican. Helt enkelt grym mexikansk mat från Lobbybaren i kombination med fräscha och friska drinkar från SkyBar berättar Joacim.

Konserthusterassen

‘’Lobbybaren In the park’’

– Vi vill få till känslan med att Lobbybaren är ‘’In the park’’. Stämningen kommer att vara avslappnad och på topp – vi kommer att växla mellan ett stort community table, små bord samt en lounge avdelning. Det kommer inte att spela någon större roll vare sig om man bara vill ta något att dricka eller avnjuta en trerättersmiddag säger Joacim.

Joacim Braunander - Konserthusterassen.
Joacim Braunander som är Social Media Manger på Best Western Plus i Västerås.

Vill ta vara på möjligheten med Stadsparken

– Vi tyckte att det var dags att dra nytta av vår fina stadspark och ge Västeråsarna ett nytt vattenhål med riktigt bra mat och fantastiska drinkar. Jag kan avslöja att det kommer komma en ny Lager öl som går i mexikansk anda – unik för Västerås. Resten får man komma och uppleva när vi öppnar. Jag lovar att det är väl värt ett besök avslutar Joacim.

ÖPPNAR?

Den 19:e Maj stänger man SkyBar och verksamheten ‘’flyttar ner’’ till Konserthusterrassen där den nya uteserveringen öppnar den 24:e maj.